Hva er Touchpoint?

«Så bra at du vil invitere vennene dine med!»

Fire fokusområder

*

MØTENE

Møtene er vårt samlingspunkt i hverdagen, hvor alle kommer sammen. Møtet varer ca én time, og har en moderne profil med musikk og forkynnelse i sentrum. Vi legger vekt på kvalitet og forutsigbarhet når det gjelder tid, innhold og form, slik at du vet hva du kommer til.

CONNECT

Våre smågrupper! I Connect er det en mindre gruppe som kommer sammen og møtes i hjemmene. Her blir det delt om livet, troen, tvilen og alt i mellom – gjerne over noe snacks og en kopp kaffe. Ved dette lærer en mer om seg selv, Gud og Bibelen, og dype vennskap formes.

SOCIAL

Turer og aktiviteter hvor fokuset er å ha det gøy og bli kjent med nye mennesker. Våg å bli med – selv om du ikke kjenner noen!  Informasjon om Social-eventer blir publisert på Facebook.

Tjeneste

Tjeneste er en flott måte å få bruke og utvikle dine gaver og talenter i Guds rike. Vi har bruk for alle! Gjennom tjeneste bidrar du til fellesskapet og kommer mer på innsiden av Touchpoint.

Touchpoint er et kristent arbeid i regi av Misjonskirken Norge og UNG. Arbeidet retter seg spesielt mot studenter og unge voksne fra 18 år og oppover. Vi startet i Kristiansand høsten 2013, og senere har Touchpoint kommet til Jæren, Tromsø og Aust-Agder. Touchpoint ønsker å være et godt tilbud som menigheter kan bruke for å nå unge voksne.

Touchpoint sin visjon er å «nå mennesker som er borte fra Gud og menighet, og gjøre dem til etterfølgere av Jesus.”