[metaslider id=435]

 

I august i år startet Touchpoint Aust-Agder med et smell! Det kom over 170 mennesker til Grimstad misjonskirke den kvelden. Og det virker som unge voksne og studenter i Aust-Agder trives på Touchpoint for de returnerer på mandagene – har du ikke fått det med deg enda bør du ta deg en tur!
Med møte og Social annenhver mandag er det alltid noe som skjer i regi av Touchpoint, så sett av mandagene fremover for det er da det skjer.

Etter møtene er det alltid gratis kafe, noe som kanskje gjør det lettere for deg og ta med en venn. Vi ønsker at Touchpoint Aust-Agder kan være et trygt fellesskap for deg og dine venner.
Fra 26. oktober starter vi også opp Connect-grupper noe vi gleder oss veldig til. Vi gleder oss til å få gode fellesskap og nye venner. Og vi vil invitere deg til nettopp dette!
Sjekk ut Facebook-siden vår for informasjon om oppstarts arrangementet til Connect og kommende happenings: Vår FB side.

Lurer du på noe? Har du lyst til å være med på å gjøre Touchpoint Aust-Agder til en enda bedre plass?
Ta kontakt med oss i infostanden etter et møte, send en melding til oss på facebook eller send en mail til touchpointaa@gmail.com

Vi gleder oss til å se deg i Grimstad misjonskirke. Og du? Snart åpnes en ny kirkesal i kirka, plass til enda fler og akkurat deg! Så sett av mandagen for da er det Touchpoint-dag!