Vetle Leksbø – ny nasjonal leder

 

Det er en stor glede å kunne meddele at Misjonskirken UNG har ansatt Vetle Leksbø som nasjonal leder i Touchpoint. Han ble fra august 2018 ansatt i en 40 % stilling.

Vetle er 31 år og har allerede jobbet flere år som pastor i Bjølsen Misjonskirke i Oslo. I sommer ble han nylig vestlending da han flyttet til Voss med familien. Det passet derfor fint å få en nasjonal leder på Vestlandet, da en av Vetle sine oppgaver vil være å følge opp ny-oppstartede Touchpoint Bergen.

Gjennom pastor-jobben i Oslo har Vetle fått lov til å følge Touchpoint Oslo på tett hold, noe som har gitt verdifulle erfaringer i arbeidet han nå starter på. Han har mange tanker om hva Touchpoint er og ønsker å være:

– I Touchpoint ønsker vi å ha to tanker i hodet på en gang: Vi vil nå kristne som står uten fellesskap, og vi ønsker å nå dem som ikke helt vet hva eller hvem de tror på. Touchpoint er ikke viktig i seg selv, men Touchpoint er et godt verktøy som kirkene kan bruke for å møte denne utfordringen, forklarer han.

– Vi tror at vi trenger fellesskap og arenaer som det er lett å invitere mennesker til, hvor formidlingen av evangeliet om Jesus er det sentrale. Samtidig ønsker vi å utruste mennesker, og hjelpe hverandre til å se hvordan hverdagslivet, studiet og jobben handler om å elske Gud og vår neste.

 

Jens Kristian Wikstøl – Touchpoint-koordinator

 

Touchpoint er så heldige at vi ikke bare har fått én, men to nye ansettelser i høst. Jens Kristian Wikstøl er ansatt i en 20 % stilling som Touchpoint-koordinator i UNG, i tillegg til at han har en 30 % stilling som leder i Touchpoint Kristiansand. Som Touchpoint-koordinator vil han har hovedansvar for administrativt arbeid og koordinering av det nasjonale arbeidet til Touchpoint. Denne høsten går mye av tiden med på å planlegge Touchpoint-festivalen.

Jens Kristian er 24 år gammel og bor i Kristiansand. Han avsluttet i sommer sin mastergrad i ledelse og menighetsutvikling ved Ansgar Teologiske Høyskole. Jens Kristian har lang fartstid i Touchpoint, han har vært med som medarbeider i Touchpoint Kristiansand siden 2014, og flere av disse årene har han sittet i styret.

Vi i Touchpoint kjenner Jens Kristian som en ansvarsfull, kreativ, engasjert og strukturert mann, og vi gleder oss til å ha han med på laget fremover!

 

 

Tekst: Ellen Holt Skjerve og Trond Filberg

Foto: Misjonskirken UNG og Randesund Misjonskirke