VELKOMMEN TIL TOUCHPOINTFESTIVALEN 2018!

Touchpoint-festivalen er en minifestival som arrangeres 12.-14. oktober 2018 i Grimstad misjonskirke. Arrangører er Touchpoint-gruppene fra hele Sør-Norge og Touchpoint Nasjonalt som hører til Misjonskirken UNG. Festivalen inneholder inspirerende møter, aktuelle seminarer, talkshow og lovsangsfest. I tillegg blir det god mat og mange fine mennesker – alt sentrert rundt evangeliet om Jesus. Touchpoint-festivalen er en møteplass for studenter og unge voksne.
 
Visjonen er å inspirere og utruste unge til kristent arbeid over hele Norge, og her møter du mennesker fra hele landet som brenner for nettopp det. Du er like velkommen enten du er med i en Touchpoint-gruppe, eller ønsker å starte eller styrke kristent arbeid blant unge voksne i andre sammenhenger.
 
Temaet for årets festival er «Bevisst». Er vi bevisste på hvordan vi bruker den korte tiden vi har på denne jorda? I våre egne liv? Som kirker? Som Touchpoint? Temaet utbroderes i taler og seminarer, og vi vil gjøre vårt for at du kommer inspirert, utfordret og oppmuntret tilbake til din hverdag.
 
Pris: 300 kroner. Prisen inkluderer fullt festivalpass med tilgang til alle møter, seminarer, workshops og talkshow. Mat kommer i tillegg, men det er mulig å kjøpe en knallgod matavtale til festivalen. For de som trenger overnatting så tilbyr vi gratis overnatting i klasserom rett ved festivallokalet.

 

Påmelding til Checkin finner her her: Påmelding Touchpoint-festivalen